Tu stiai: Ce masina conduce seful Toyota? "Este unica in lume!"

Tu stiai: Ce masina conduce seful Toyota? "Este unica in lume!"
  • Seful Toyota a fost surprins de curand la bordul unui limuzine Century nou-nouta
  • Exemplarul in cauza vine insa cu mai multe modificari fata de versiunea normala
  • Acest automobil ar putea anunta un model sport pentru concurentul lui S-Class
Distribuie pe Facebook

Unul dintre primii clienti ai noii Toyota Century este chiar seful companiei japoneze. Akio Toyoda conduce insa un exemplar unic in lume, cu diverse imbunatatiri GRMN.

In urma cu numai trei luni, chiar la inceputul verii, Toyota anunta debutul unei noi generatii a limuzinei Century. Lansata pe piata in urma cu mai bine de cinci decenii, bijuteria companiei japoneze pastreaza si in ziua de astazi cateva dintre caracteristicile modelului original.

Pentru prima oara insa, luxosul automobil renunta la motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V, locul acesteia fiind luat de un sistem de propulsie hibrid. Avand ca sursa de proveninenta mult mai celebrul Lexus LS, solutia respectiva se traduce printr-o putere maxima de peste 430 CP.

Dupa cum precizam si anterior, cea mai noua generatie a limuzinei Toyota Century vine la pachet inclusiv cu o intreaga lista de dotari premium, printre care si scaune spate cu functie de masaj. Este probabil si motivul pentru care seful companiei japoneze detine un astfel de model.

Totusi, spre deosebire de muritorii de rand, Akio Toyoda a fost surprins la bordul unui exemplar unic in lume, echipat cu diverse imbunatatiri GRMN. Spoilerele fata si spate complet restilizate, eleronul din fibra de carbon sau jantele uriase sunt doar cateva argumente in acest sens.

Intrebat de presa locala despre limuzina in care se afla, seful companiei japoneze a declarat, pe un ton amuzant, ca i s-a spus "sa nu faca drifturi" daca urca la volan. Pana la urma urmei, nu vorbim despre o Toyota Century normala, ci despre un automobil cu mai multe piese prototip.

Ramane de vazut daca aceste elemente vor si ajunge, intr-o forma sau alta, mai devreme sau mai tarziu, in productia de serie.

Toyota Century GRMN

Toyota Century GRMN

Toyota Century GRMN

Toyota Century GRMN

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota Century GRMN
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2018