De pe strazile Bulgariei vine Trabantul cu transplant de motor si interior din piele. POZE REALE

De pe strazile Bulgariei vine Trabantul cu transplant de motor si interior din piele. POZE REALE
  • Cel mai nou proiect de la Vilner are la baza un Trabant
  • Vechiul automobil din RDG a primit un nou motor
  • Interiorul scoate la iveala o combinatie de piele si textil
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al companiei Vilner? Un Trabant cu motor de origine Volkswagen si interior modificat cap-coada.

Anuntat in urma cu doar cateva momente, cel mai nou proiect de tuning al bulgarilor de la Vilner nu are nici pe departe la baza o masina de lux, asa cum compania de la Sud de Dunare ne-a obisnuit de-a lungul timpului.

Pentru prima oara de cand se stiu, specialistii celebrului atelier din Sofia s-au pus pe modificat un Tradant, tratamentul la care a fost supus vechiul automobil produs in RDG cuprinzand inclusiv cateva modificari tehnice.

Trabant tunat de Vilner

Mai precis, proprietarul a optat si pentru un transplant de motor, unitatea originala in doi cilindri facandu-i loc unui propulsor cu de doua ori mai multe pistoane, de 1.1 litri si provenienta Volkswagen Polo / Golf, in functie de sursa.

In aceasta noua configuratie, respectivul Trabant pune la bataie o putere maxima de... 45 de cai putere, insuficient pentru ca cel mai nou proiect de tuning al bulgarilor de la Vilner sa castige vreo cursa de drag.

Ce este drept, creatia companiei de la Sud de Dunare are toate sansele din lume sa se impuna in concursurile care premiaza originalitate interiorului, departamentul in cadrul caruia specialistii celebrului atelier din Sofia si-au facut de cap.

Scurt si direct la subiect, aproape fiecare suprafata din cabina vechiului automobil produs in RDG a fost imbracata fie in piele, fie in material textil, in meniul cu pricina facandu-si aparitia inclusiv cusaturile contrastante.

Detaliile despre pretul pachetului primit de acest Trabant raman o mare necunoscuta, la fel si motivul pentru care cel mai nou proiect de tuning al bulgarilor de la Vilner a primit, atat la interior, cat si la exterior, numarul 21.

Trabant tunat de Vilner

Trabant tunat de Vilner

Trabant tunat de Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Trabant tunat de Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2019