Mopar ne dezvaluie unul dintre proiectele pregatite pentru SEMA 2013

Mopar ne dezvaluie unul dintre proiectele pregatite pentru SEMA 2013
  • Mopar anunta noua editie speciala Dodge Challenger Mopar Edition
  • Automobilul se bucura de numeroase imbunatatiri tehnice si vizuale
  • Debutul sau oficial va avea loc pe 5 noiembrie, in cadrul SEMA Show
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Asa cum precizam si la mijlocul saptamanii trecute, americanii de la Mopar vor dezvalui cu ocazia editiei din acest an a SEMA Show nu mai putin de 20 de proiecte de tuning. Proiecte de tuning care, asa cum a anuntat si divizia de tuning si accesorii a Grupului Chrysler, vor avea la baza modele din gama Chrysler, Jeep, Dodge, Ram, SRT si chiar Fiat.

Pe langa exemplarele Chrysler 300, Jeep Cherokee, Ram 1500 si Fiat 500 (sau 500L?) pe care le-am putut admira cu ocazia imaginilor teaser publicate odata cu informatia de la cursul saptamanii trecute, astazi avem ocazia de a afla ca americanii vor mai expune in cadrul faimosului eveniment din Las Vegas si editia speciala Dodge Challenger Mopar. O editie speciala care "se va identifica instant cu pasionatii" si care a luat nastere pentru a gadila simturile "fanilor de muscle car-uri ce iubesc mirosul de benzina si posibilitate de imbunatatire a performantelor", dupa cum afirma Pietro Gorlier, presedintele si CEO-ul si diviziei de tuning si accesorii a Grupului Chrysler.

Intr-o alta ordine de idei, asa cum se poate observa si in aceasta fotografie de tip teaser, noua editie speciala Dodge Challenger Mopar iese in evidenta printr-un set de stickere finisate in albastru si accesorizate cu logo-ul, respectiv inscriptia Mopar, printr-un eleron subtil aplicat portbagajului si, nu in ultimul rand, printr-o serie de accente de negru ce inconjoara blocurile optice posterioare.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest automobile se opresc momentan aici, drept pentru care propunem sa aruncam o noua privire asupra proiectelor de tuning care vor atrage toate privirile la editia din acest an a SEMA Show:

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca SEMA Show 2013 se desfasoara in Las Vegas, in perioada 5 - 8 noiembrie.

Dodge Challenger Mopar Edition - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2013