Mercedes-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil german

  • Mercedes a scos in teste un E-Class mai putin obisnuit
  • Specialistii spun ca ar fi, de fapt, vorba despre urmatorul SL
  • Noua decapotabila germana va debuta cel mai probabil in 2021
Distribuie pe Facebook

Seama destul de bine cu ultima generatie a berlinei E-Class, insa are un ampatament mult mai mic. Este si motivul pentru care specialistii vad in acest misterios prototip german urmatorul Mercedes SL.

Reimprospatarea gamei de modele de la Mercedes continua zilele acestea cu un program mai putin obisnuit. Inginerii companiei germane au scos de curand in teste un automobil... pe cat de familiar, pe atat de misterios.

Este vorba, mai precis, despre un prototip care seamana cu ultima generatie a berlinei E-Class dar, in acelasi timp, ofera un ampatament mult mai mic. De altfel, in locul banchetei spate se poate observa un roll-cage 'sanatos'.

Judecand dupa aceste detalii, specialistii au concluzionat ca avem in fata, de fapt, urmatorul Mercedes SL. De a carei proiectare se vor ocupa inginerii diviziei de performanta AMG, dupa cum a precizat insusi Tobias Moers.

Aparent, dezvoltarea viitoarei generatii a decapotabilei germane se va derula in tandem cu cea a noului (AMG) GT. Prin urmare, respectivele modele ar putea imparti diverse elemente, atat tehnice, cat si de ordin vizual.

Intr-un final, despre urmatorul SL se mai spune si ca va renunta la actuala configuratie cu numai doua locuri in favoarea uneia de tip 2+2. Debutul oficial ar putea fi programata de compania Mercedes pentru anul 2021.

Daca si celelalte zvonuri se adeveresc, noua generatie a decapotabile germane va reveni in showroom-uri alaturi de un plafon retractabil din material textil. Plus sisteme de propulsie hibrid, asociate unor motoare pe benzina.

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Mercedes SL - Poze spion

Sursa Foto: Auto Express

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes SL - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2019