Americanii de la Ford au lansat citadina KA+ in Romania. Pretul de pornire este de 9.900 euro

Americanii de la Ford au lansat citadina KA+ in Romania. Pretul de pornire este de 9.900 euro
  • Noul Ford Ka+ a fost lansat in Romania
  • Modelul poate fi comandat incepand cu aceasta luna
  • Pretul de pornire este de 9900 de euro cu TVA
Distribuie pe Facebook

Ford a lansat oficial modelul Ka+ in Romania, in cadrul evenimentului Red Bull Soapbox Race de la Cluj. Citadina poate fi comandata incepand cu aceasta luna, avand un pret de pornire de 9.900 de euro cu TVA.

Constructorul american si-a imbogatit gama de modele oferite clientilor romani cu modelul Ka+, lansat oficial la Cluj-Napoca, in cadrul evenimentului Red Bull Soapbox Race.

Masina de oras impresioneaza in primul rand prin caracterul sau practic, sustinut pe rand de portbagajul cu capacitate de 270 de litri, plierea 60/40 a banchetei spate si de cele 21 de spatii de depozitare pentru obiecte mici in habitaclu.

In plus, pe langa acesta, noul Ford Ka+ beneficiaza si de MyFord Dock. Zona de depozitare aflata in centrul panoului de bord, le permite pasagerilor sa depoziteze, monteze si sa isi incarce telefoanele mobile sau sistemele de navigatie.

Si asta nu e totul. Pasagerii vor gasi mai multe spatii de depozitare in portierele din fata care pot sustine o sticla de 1 litri, o sticla de 0.5 litri si o umbrela mica. Mai mult decat atat, habitaclul noului Ford Ka+ ascunde un alt spatiu de depozitare la capatul panoului de bord, accesibil doar cand usa soferului este deschisa, si unde se pot ascunde obiectele valoroase, spre exemplu.

Noul Ka+ poate fi configurat in doua versiuni, ambele propulsate de un motor aspirat pe benzina, Ti-VCT de 1.2 litri, cu 70 sau 85 de cai putere. Vestea buna este ca citadina vine cu o multitudine de dotari standard printre care geamuri fata si oglinzi electrice, inchidere centralizata cu telecomanda, 6 airbag-uri, ESC cu functia Hill Start Assist sau limitator de viteza.

Pe langa acestea, modelul de 85 de cai putere ofera in plus aer conditionat manual, sistemul de infotainment SYNC si Ford MyKey care ii permite soferului sa seteze limitele maxime ale vitezei si volumului audio, si care se asigura ca functiile de siguranta nu sunt dezactivate.

Acesta mai beneficiaza si de o gama de functii optionale precum aer conditionat automat, volan imbracat in piele, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate, geamuri si oglinzi electrice si incalzite, geamuri fumurii sau jante de aliaj pe 15 inch.

Cum spuneam la inceput, noul Ford Ka+ poate fi comandat in Romania incepand cu aceasta luna, iar pretul de pornire este de 9.900 de euro cu TVA.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2016