Dacia Duster a primit o noua varianta. Galerie foto completa

Dacia Duster a primit o noua varianta. Galerie foto completa
  • Dacia Duster a primit o noua varianta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Climatizarea automata si sistemul de navigatie se numara printre dotarile standard ale respectivei versiuni.

Prezentata publicului larg la inceputul verii anului 2021, noua Dacia Duster se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara curand, din 2022, si o varianta pe nume Extreme.

Anuntata recent, respectiva masina va fi disponibila in sase nuante diferite, inclusiv una special dezvoltata si botezata Urban Grey.

Dacia Duster Extreme

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu mai multe accente de portocaliu si un set de jante din aliaj finisate in negru, aceeasi combinatie de negru si portocaliu definind, totodata, si meniul de la interior. Conform oficialilor Dacia.

Noua versiune Duster Extreme a mai pregatit, in plus, si o tapiterie realizata dintr-o combinatie de TEP si material textil special.

Varianta anuntata recent, zilele trecute, si programata sa ajunga in showroom-uri pe parcursul anului 2022 se va mai putea lauda si cu o dotare standard extrem de bogata, demna de nivelul Prestige. Compusa din consola centrala cu cotiera...

... instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, sistem de navigatie cu display tactil de opt inch si asa mai departe.

Gama de motorizari nu reprezinta decat un mister, insa nu ar fi de mirare ca noua Dacia Duster Extreme sa se vanda doar alaturi de unitatile 1.3 TCe si 1.5 dCi. Pretul de vanzare al respectivei masini ramane, la randul lui, o foarte mare necunoscuta.

Dacia Duster Extreme

Dacia Duster Extreme

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Dacia Duster Extreme
mai multe