Galerie Foto: Noua Skoda Superb isi etaleaza formele pe strazile Cehiei

Galerie Foto: Noua Skoda Superb isi etaleaza formele pe strazile Cehiei
  • Noua Skoda Superb isi etaleaza formele pe strazile Cehiei
  • Modelul ceh propune un design exterior bogat in detalii angulare si proeminente
  • Gama de motorizari ofera intre 120 si 280 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a debutat oficial, iar noua Skoda Superb a si fost surprinsa in actiune, pe strazile planetei.

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2015, cea de-a treia generatie a popularei limuzine din Mlada Boleslav este construita pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultimul Volkswagen Passat si cantareste cu pana la 75 de kilograme mai putin comparativ cu modelul anterior.

Asta in timp ce ampatamentul a crescut cu aproximativ 80 de milimetri, pasagerii avand acum la dispozitie mai mult spatiu ca oricand. Nu doar pentru pentru cap si picioare, ci si pentru bagajele din dotare. Altfel spus, noua Skoda Superb se poate lauda cu o capacitate de incarcare de 625 de litri, un plus de 30 de litri fata de versiunea precedenta.

Situatia arata la fel de promitator si la nivel de propulsie, gama de motorizari oferita de cea de-a treia generatie a popularei limuzine din Mlada Boleslav viitoriilor sai clienti cuprinzand unitati turbo pe benzina si motorina, cu puteri cuprinse intre 120 si 280 CP. In functie de alegere, livrarea valorilor maxime se face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti.

Important de precizat, noua Skoda Superb va putea fi comandata inclusiv intr-o varianta extrem de eficienta, comercializata sub numele (de) GreenLine. Conform informatiilor preliminare, modelul in cauza are nevoie de numai 3.7 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 kilometri. Cat despre emisiile de dioxid de carbon, valoarea medie nu depaseste 95 de grame per kilometru.

Din punct de vedere estetic, concluzia iti apartine in exclusivitate. Cert este ca, dupa cum precizam si anterior, cea de-a treia generatie a popularei limuzine din Mlada Boleslav propune un design exterior bogat in detalii angulare si proeminente, cu liniii si forme inspirate atat de la concept car-ul VisionC, cat si de la masinile de serie Rapid, respectiv Octavia.

O tema similara a fost aleasa si atunci cand a venit vorba de creionarea aspectului interior, modificarile stilistice aduse de noua Skoda Superb fiind acompaniate de tehnologii de ultima ora - printre care si Adaptive Cruise Control (ACC), Blind Spot Detect cu functie Rear Traffic Alert, Front Assist cu functie City Emergency Brake sau Travel Assist cu Traffic Sign Recognition.

Skoda Superb - Poze Reale

Skoda Superb - Poze Reale

Skoda Superb - Poze Reale

Skoda Superb - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2015