OFICIAL: Audi prezinta noul TT Roadster

OFICIAL: Audi prezinta noul TT Roadster
  • Audi prezinta la Paris noul TT Roadster
  • Modelul are un acoperis retractabil textil
  • Gama de motorizari provine de la versiunea Coupe
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Germanii de la Audi au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii ale noului TT Roadster, automobil ce va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris de luna viitoare.

Avand la baza proaspat lansata versiune Coupe, noul Audi TT Roadster impresioneaza in mod special prin aspectul sau interior, ce aduce in prim plan un display de 12.3 inci complet configurabil, dotat cu procesor grafic Nvidia Tegra 3 si rezolutie de 1.440 x 540 pixeli. Un alt element principal de atractie, preluat si el tot de la modelul cu acoperis fix, il reprezinta cele cinci guri de ventilatie de la nivelul panoului de bord, ce incorporeaza printre altele si comenzile sistemului de climatizare.

In ceea ce priveste designul exterior, decapotabila producatorului german de automobile propune o combinatie bogata in linii angulare si forme rotunde, grila supradimensionata a radiatorului, spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau blocurile optice dotate cu tehnologia LED numarandu-se printre cele mai remarcabile detalii. Nu vor trece insa neobservate nici aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante din aliaj de pana la 20 inch, lista cu ingrediente magice incheindu-se in cele din urma cu plafonul retractabil realizat din material textil, ce are nevoie de numai 10 secunde pentru a se face complet nevazut.

Audi TT RoadsterAudi TT Roadster

Audi TT Roadster

Asemeni proaspat lansatei versiuni Coupe, noul Audi TT Roadster va fi comercializat in compania unei game de motorizari ce cuprinde doua motoare pe benzina si unul pe motorina, rolul de varianta de top revenindu-i modelului TTS, ce ascunde sub capota un 2.0 TFSI de 310 cai putere si 380 Newton-Metri - cifre si numere ce se anunta a fi arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

Pentru cei care nu pun insa accentul pe performanta, decapotabila producatorului german de automobile vine la pachet si impreuna cu o unitate 2.0 TDI de 184 CP si 380 Nm, ce promite un consum mediu de carburant de doar 4.3 litri la 100 de kilometri. Intr-un final, viitorii cumparatori vor putea opta si pentru o a doua unitate 2.0 TFSI care, cu 230 cai putere si 370 Newton-Metri in dreptul valorilor maxime, ar trebui sa reprezinte compromisul perfect intre sportivitate si eficienta.

Noul Audi TT Roadster va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie, tot atunci urmand se da si startul vanzarilor, pretul de pornire pentru Germania fiind stabilit la 37.900 euro.

Audi TT RoadsterAudi TT Roadster

Audi TT Roadster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi TT Roadster
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2014