Aproape oficial: Acesta este noul Mercedes C63 AMG!

Aproape oficial: Acesta este noul Mercedes C63 AMG!
  • Primele imagini ale noului Mercedes C63 AMG au aparut pe internet
  • Modelul german promite un V8 bi-turbo de 4.0 litri, cuplat la o cutie MCT
  • Clientii vor avea de ales intre doua versiuni de putere: 475 sau 510 CP
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii si informatii oficiale ale noului C63 AMG au scapat pe internet in cursul acestei zile, site-ul producatorului german de automobile dezvaluindu-ne aproape tot ce trebuie sa stim despre rivalul Mercedes pentru recent lansatul BMW M3 (F80) Sedan.

Debutand public cel mai probabil luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie, noul Mercedes C63 AMG gazduieste sub capota acelasi V8 bi-turbo de patru litri precum supercarul AMG GT, viitorii cumparatori avand si in cazul de fata doua versiuni de putere dintre care sa aleaga.

475 CP si 650 Nm sunt cifrele si numerele magice ce insotesc varianta standard, acestea dovedindu-se arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

In ceea ce priveste modelul de top C63 AMG S, fisa cu specificatii tehnice include un total de 510 cai putere si 700 Newton-Metri, surplusul de 35 CP si 50 Nm aducand cu sine, ca imbunatatire notabila, un timp de 4.1 secunde pentru realizarea sprintului 0 - 100 km/h.

Pentru cei interesati de eficienta automobilului german de inalta performanta, tinem sa precizam ca noul Mercedes C63 AMG se poate lauda cu un consum mediu de carburant ce variaza - in functie de valorile maxime, intre 8.4 si 8.6 litri la 100 de kilometri.

Daca ti-a placut la nebunie tot ceea ce ai auzit pana acum, ei bine... avem si cateva vesti proaste: cum pretul ramane inca un mare mister, surprizele "neplacute" vin pentru moment de la capitolul transmisie, unde intalnim o automata cu un singur ambreiaj, si greutate - 1.8 tone.

Pe plan estetic, rivalul producatorului german de automobile pentru recent lansatul BMW M3 (F80) Sedan ar trebui sa impresioneze printr-o serie de elemente agresiv-stilizate, cele trei fotografii disponibile actualmente facandu-ne cunostinta doar cu o parte din aspectul interior, respectiv cel exterior.

Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes C63 AMG
mai multe