Intrebarea care sta pe buzele tuturor: Sa fie oare acesta noul Shelby GT500 de 800 CP?

Intrebarea care sta pe buzele tuturor: Sa fie oare acesta noul Shelby GT500 de 800 CP?
  • Noul Shelby GT500 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Prototipul fotografiat iese in evidenta in special prin camuflajul frontal si eleronul posterior
  • Sub capota modelului de serie se va ascunde un V8 twin-turbo
Distribuie pe Facebook

Un misterios Mustang camuflat in partea frontala si echipat cu un eleron de dimensiuni generoase in partea posterioara a fost surprins recent in apropierea Centrului de Dezvoltare al marcii Ford din Michigan, Statele Unite ale Americii. Conform informatiilor disponibile la acest moment, prototipul in cauza ar da nastere urmatoarei generatii a modelului Shelby GT500.

Lansata cu surle si trambite la sfarsitul anului 2013, cea de-a sasea generatie a legendarului Mustang este disponibila pentru moment la vanzare in cinci versiuni diferite de motorizare, dintre care doua se bucura de know-how-ul specialistilor de la Shelby.

Pentru cei care nu au reusit sa se regaseasca insa in niciuna dintre variantele oferite in prezent de compania americana, o noua optiune a fost surprinsa zilele acestea in teste, in apropierea Centrului de Dezvoltare al marcii Ford din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Shelby GT500 - Poze SpionShelby GT500 - Poze Spion

Conform informatiilor disponibile la acest moment, prototipul in cauza ar da nastere urmatoarei generatii a modelului Shelby GT500, scoaterea de la arhiva si readucerea in centrul atentiei a denumirii Mach 1 fiind, de asemenea, o posibilitate demna luat in serios.

Nici despre propulsorul pe care acest Mustang camuflat in partea frontala si echipat cu un eleron de dimensiuni generoase in partea posterioara il ascunde sub capota nu avem niciun fel de certitudine, fotografii spion anuntand un "sunet specific de V8".

Introducem in discutie si inscriptia TT de la nivelul parbrizului, iar speculatiile pot incepe in... 3, 2, 1, acum. Va avea sau nu urmatorul Shelby GT500 un motor twin-turbo cu opt cilindri in V si 800 de cai putere, dupa cum sugereaza anumite voci apropiate Ford?

Doar timpul poate raspunde la aceasta intrebare, dar si cu privire la dilema disponibilitatii. Mai ramane de vazut cand anume prototipul surprins in vecinatatea Centrului de Dezvoltare al marcii Ford din Michigan va debuta in mod oficial.

Shelby GT500 - Poze Spion

Shelby GT500 - Poze Spion

Shelby GT500 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Shelby GT500 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 August 2016