Masina de jucarie Audi costa 10.000 de Euro!

Masina de jucarie Audi costa 10.000 de Euro!
Audi se gandeste si la soferii mai mici. Pentru ei a facut aceasta jucarie speciala, o masina de jucarie replica a unui bolid de curse din 1936. Aceasta masina va fi fabricata in doar 900 de exemplare si va costa 10.000 de Euro. Cam mult pentru o replica la scara foarte mica ce merge cu ajutorul pedalelor...
Distribuie pe Facebook
De ceva vreme, marii producatori de automobile din Germania au dat startul competitiei in materie de produse destinate copiilor, posibilii soferi de peste cativa ani. Mai exact, Mercedes, BMW si Audi marseaza decisiv pe productia de masinute de jucarie, sanii si tot felul de produse menite sa promoveze companiile in randul copiilor.
Astfel, un Audi in miniatura, actionat cu pedale costa aproximativ 10.000 de euro si are doar 135 cm lungime. Mini-masina este o copie fidela a modelului de curse al anilor '30 intitulat Auto Union Type C, care avea cadru din aluminiu, frane hidraulice, sapte trepte de viteza, volan imbracat in piele si bord din lemn de stejar.

Chiar daca pretul este destul de piperat, aceste jucarii sunt la mare cautare in Germania, fiind disponibile mai putin de 100, din cele 900 de unitati scoase la vanzare de Audi.

De partea cealalta, nici cei de la Mercedes-Benz sau BMW nu se lasa mai prejos. Pentru doar 79 de euro se poate achizitiona o saniuta marca BMW sau varianta in miniatura a bolidului Mercedes-Benz SLS ce costa 90 de euro.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2010