Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 290 de cai, plafon de coupe si scaune ventilate
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o instalatie audio de inalta fidelitate, acompaniata de 12 difuzoare Bose.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de opt zile, inca de la inceputul acestei primaveri, cea mai recenta iteratie a modelului oferit de Kia sub numele de K5 stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, respectivul produs - care ia forma unei berline cu alura de fastback - se remarca in special prin noile spoilere fata si spate, cu mentiunea ca nici jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch, blocurile optice redesenate complet sau pragurile laterale proeminente n-ar trebui sa treaca intocmai neobservate; ba dimpotriva.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, pasagerii vor descoperi - mai mult ori mai putin surprinzator - si doua display-uri color diferite, unite intr-o rama cu aspect curbat, scaune cu functie de ventilatie, un sistem audio premium, insotit, dupa cum precizam de anterior, de 12 boxe semnate Bose. Elementelor si detaliilor cu pricina li se alatura un volan sport, in trei spite, climatizare cu reglare automata - pe doua zone - a temperaturii, lumina ambientala, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, cruise control adaptiv.

Sub capota, cea mai recenta iteratie a familiei comercializate de Kia sub denumirea de K5 se bucura de compania unui motor cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.497 de centimetri cubi, pe benzina, propulsorul in cauza fiind disponibil - extrem de interesant - spre vanzare atat intr-o versiune aspirata, cu puterea de 191 CP, cat si intr-o varianta cu turbina, sinonima cu un total de 290 CP. Ambele optiuni pun la dispozitia cumparatorilor o cutie in doua pedale - in opt rapoarte - si fie convertizor de cuplu, fie dublu ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2024