Dacia a lansat si-n Romania noul Duster 3. Cea mai ieftina versiune costa aproape 19.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar geamuri electrice spate

Dacia a lansat si-n Romania noul Duster 3. Cea mai ieftina versiune costa aproape 19.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar geamuri electrice spate
  • Dacia a lansat si-n Romania noul Duster 3
  • Cea mai ieftina versiune costa aproape 19.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar geamuri electrice spate
Distribuie pe Facebook

Respectiva dotare nu este disponibila nici in mod optional. Mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de trei luni, inca din ultima jumatate a toamnei trecute, cea de-a treia generatie a popularului Duster a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Dacia a oferit recent, chiar la inceputul acestei saptamani, toate informatiile si detaliile oficiale cu privire la nota de plata a noului model, cu preturile de vanzare caracteristice pietei auto locale pornind de la suma de 18.800 de euro - potrivit producatorului de la Mioveni.

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

Echipata cu un motor turbo in doar trei cilindri - de 999 de centimetri cubi, varianta de baza isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de numai 100 de cai putere si, totodata, pana la 170 de Newton-Metri, valori livrate rotilor fata prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte. Astfel, cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza 13.2 secunde atunci cand se ruleaza pe benzina si 14 secunde daca se trece pe GPL - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Cea mai ieftina versiune a noului Duster 3 are o viteza de top de 168 de kilometri pe ora - indiferent de tipul carburantului utilizat, pe cand consumul mediu promis este de 6.5 litri de benzina la 100 de kilometri sau 8.0 litri de GPL la 100 de kilometri. Cat despre ingredientele oferite fara costuri suplimentare, pachetul standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 16 inch - de tabla, aer conditionat cu reglare manuala si tapiterie din material textil.

De asemenea, de la orizont nu lipsesc nici senzorii de parcare spate, geamurile fata actionate electric, pilotul automat, franarea autonoma de urgenta, volanul din piele sintetica - reglabil pe inaltime si adancime, asistenta la mentinerea benzii de rulare, Media Control-ul, bancheta rabatabila fractionat. La polul opus, lista cu optionalele puse la dispozitia clientilor este compusa din trei accesorii diferite - portbagaj rigid de pavilion, 401 euro, trepte, 560 de euro, cort de hayon, 380 de euro.

Cea de-a treia generatie a celebrului SUV de la Dacia este oferita in Romania in trei variante de motorizare, unitatii ECO-G cu o capacitate de 1.0 litri alaturandu-i-se - in premiera absoluta pentru compania de la Mioveni, o motorizare turbo de 1.199 de centimetri cubi si 130 CP, cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti. Asa cum afirmam si anterior - in ultima parte a anului trecut, configuratia de top este animata de un ansamblu HEV de 140 de cai putere, imprumutat de la Dacia Jogger HYBRID 140.

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (250) Poze Dacia Duster 3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2024