Fostul inginer sef al diviziei BMW M anunta lansarea unui nou hot-hatch. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Fostul inginer sef al diviziei BMW M anunta lansarea unui nou hot-hatch. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Fostul inginer sef al diviziei BMW M anunta lansarea unui nou hot-hatch
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

In compartimentul motor, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri urmeaza sa dezvolte o putere maxima de 275 de cai. Cel putin.

Primul hot-hatch din istoria companiei Hyundai, actualul i30 N este pe cale sa primeasca un facelift major. Anuntata prin intermediul a trei fotografii oficiale, de tip teaser, versiunea mult imbunatatita a celui care concureaza impotriva lui VW Golf GTI iese in evidenta printr-o parte frontala agresiv stilizata, cu noi detalii la nivelul blocurilor optice si prize uriase de aer.

Meniul exterior continua cu o grila supradimensionata a radiatorului, jante din aliaj cu design in cinci spite duble si un spoiler spate cu difuzor, plus evacuare cu doua tobe de esapament incluse, in timp ce departamentul interior... ei bine, ramane doar un mister. Pentru moment.

Din punct de vedere tehnic, noul Hyundai i30 N Facelift este asteptat sa ofere in continuare un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, insa ramane de vazut daca puterea maxima va ramane neschimbata, la 250, respectiv 275 de cai. Stim, in schimb, ca meniul disponibil va fi completat, in premiera, cu o cutie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj.

Revenind la seria marilor necunoscute, ei bine... nimeni nu cunoaste momentan data la care versiunea imbunatatita a hot-hatch-ului dezvoltat de fostul sef al diviziei BMW M va debuta in mod oficial. O astfel de afirmatie este valabila, de altfel, si in cazul pretului de vanzare.

Hyundai i30 N Facelift

Hyundai i30 N Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe