Noua masina de la Citroen e LUX TOTAL. Afisajul pe parbriz si scaunele cu masaj SUNT STANDARD. Cat costa

Noua masina de la Citroen e LUX TOTAL. Afisajul pe parbriz si scaunele cu masaj SUNT STANDARD. Cat costa
  • Noua masina de la Citroen e LUX TOTAL
  • Afisajul pe parbriz si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un sistem de propulsie cu 225 de cai putere in echipare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni si jumatate, inca din prima parte a toamnei trecute, cel mai exclusivist membru al noii familii Citroen C5 X are - incepand de saptamana aceasta, si un pret de vanzare. 56.190 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii modelului C5 X Hypnos o vor avea de achitat pe piata auto din Germania, respectiva reteta debutand cu un pachet de dotari extrem de generos, compus si din blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj, cu un diametru de 19 inch, senzori de parcare fata si spate, camera de 360 de grade.

Citroen C5 X Hypnos

Citroen C5 X Hypnos

Din meniu nu lipsesc insa nici ceasurile de bord digitale, scaunele actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, tapiteria din piele si Alcantara sau display-ul tactil cu o diagonala de 12 inch, fara costuri suplimentare fiind oferite, dupa cum mentionam anterior, si instalatia audio de inalta fidelitate, afisajul pe parbriz, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, volanul multifunctional, in trei spite, climatizarea automata, cu o reglare pe doua zone a temperaturii, asistentul pentru pastrarea benzii de mers, franarea autonoma de urgenta, cruise control-ul adaptiv. Si - nu in ultimul rand, suspensia activa Advanced Comfort.

Acelasi Citroen C5 X Hypnos se mai lauda si cu un ansamblu plug-in hybrid - de 225 de cai putere, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 7.9 secunde. Printre multiplele detalii demne de enumerat se mai regaseste si o viteza maxima de 233 de kilometri pe ora, lista principalelor elemente de atractie avand a culmina cu consumul mediu de carburant de 1.5 litri la 100 de kilometri, multumita faptului ca extravagantul vehicul francez poate parcurge 55 de kilometri in modul electric.

Citroen C5 X Hypnos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Citroen C5 X Hypnos
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2024