Volkswagen pregateste un facelift pentru cel mai ieftin vehicul pe care il vinde acum in Romania. Prima imagine oficiala cu noul model, publicata chiar acum

Volkswagen pregateste un facelift pentru cel mai ieftin vehicul pe care il vinde acum in Romania. Prima imagine oficiala cu noul model, publicata chiar acum
  • Volkswagen pregateste un facelift pentru cel mai ieftin vehicul pe care il vinde acum in Romania
  • Prima imagine oficiala cu noul model, publicata chiar acum
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul automobil al companiei cu sediul in Wolfsburg va renunta la toate secretele sale - atat la cele de ordin tehnic, cat si la cele de ordin estetic, peste doar doua zile, la data de 22 a lunii aprilie.

Surprins complet necamuflat - inca din primele saptamani ale noului an, mult anticipatul Volkswagen Polo Facelift se apropie rapid de al sau debut. De fapt, doar cateva zeci de ore ne mai despart de momentul la care automobilul companiei cu sediul in Wolfsburg va veni in fata publicului si va detalia imbunatatirile primite.

Anticipat de o imagine teaser publicata cu numai cateva momente in urma, viitorul model de clasa subcompacta scoate la iveala o serie de modificari la nivel de faruri - blocurile optice frontale fiind acum unite cu o banda iluminata de LED-uri.

Pentru moment, celelalte schimbari exterioare nu reprezinta decat un mare mister, insa se zvoneste ca designerii companiei Volkswagen ar fi luat la redesenat inclusiv stopurile. Astfel - in urma imbunatatirilor primite in partea din spate a caroseriei, mult anticipatul Polo Facelift ar trebui sa se transforme intr-un mini-Golf 8.

De urmarit este si ce se va intampla cu interiorul, oficialii din Wolfsburg preferand sa se limiteze la a vorbi despre aparitia unor noi tehnologii in peisaj - fara a preciza totusi, cu exactitate, despre ce anume este vorba, spre dezamagirea publicului.

Intr-un final, lista necunoscutelor caracteristice mult anticipatului Volkswagen Polo Facelift se incheie cu optiunile care vor forma viitoarea gama de motorizari. Ce este drept, nu ar fi de mirare ca automobilul de clasa subcompacta sa urmeze modelul gamei SEAT Ibiza Facelift - ce nu ofera nici macar un singur propulsor TDI.

Volkswagen Polo Facelift - Prima poza oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe