Cine vrea un autoturism prin programul Prima Masina poate beneficia si de un voucher Rabla

Cine vrea un autoturism prin programul Prima Masina poate beneficia si de un voucher Rabla
  • Un voucher este in valoare de 6500 de lei
  • Poate fi achitat cu el avansul de 5%
  • Programul Prima Masina a avut doar 193 de inscrisi in 2015
Distribuie pe Facebook

Pentru a incuraja putin Programul Prima Masina, cu care Ponta si-a facut campanie electorala dar care s-a dovedit a fi in final un esec rasunator, Guvernul a decis sa le acorde doritorilor un plus de ajutor. E vorba de posibilitatea de a achita avansul creditului cu ajutorul unui tichet Rabla.

Daca pana acum cei care voiau sa-si cumpere un autoturism nou prin Programul Prima Masina nu aveau voie sa contribuie si cu un tichet Rabla, iata ca de acum lucrurile se schimba. Pentru a incuraja acest program destinat esecului, din cauza conditiilor dificile ce trebuie indeplinite, dar si din pricina taxelor si asigurarilor uriase pe care un sofer proaspat le are de achitat, Guvernul s-a gandit ca nu strica sa incerce o resuscitare.

Asadar, cine vrea de acum sa participe in acest program poate beneficia de un tichet Rabla in valoare de 6500 de lei cu care sa achite avansul. Totodata, este de asteptat si ca odata cu numarul de inscrieri in Prima Masina va creste, va fi atins si plafonul tichetelor disponibile in Programul Rabla 2016. Cu alte cuvinte, prin aceasta masura se doreste o incurajare a celor doua programe si a achizitionarii de automobile noi.

Chiar si asa, Romania este campioana la importurile de automobile second-hand. Si, din pacate, impreuna cu o veste buna vine si una proasta. Cum este cazul dorintei unui grup de parlamentari de a permite soferilor sa achite Timbrul de Mediu in rate esalonate, incurajand astfel importul de automobile vechi de afara.

Distribuie pe Facebook
mai multe