Noua masina de la Peugeot face Passatul sa tremure de frica: "Interiorul e la nivel de BMW Seria 4 Gran Coupe"

Noua masina de la Peugeot face Passatul sa tremure de frica: "Interiorul e la nivel de BMW Seria 4 Gran Coupe"
  • Noul Peugeot 508 a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
  • Francezul adopta stilul unui fastback in cinci portiere
  • Propulsia va fi asigurata de motorizari turbo cu pana la 225 CP
Distribuie pe Facebook

Primele impresii de la volanul noului Peugeot 508 sunt de natura sa puna competitia pe jar. Concurentul direct al Volkswagen-ului Passat pare sa se bucure de toate atuurile necesare pentru a deveni liderul segmentului.

Organizata in perioada 8 - 18 martie, editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva a marcat debutul unui nou concurent de temut pentru Volkswagen Passat. Este vorba despre francezul Peugeot 508, un fastback in cinci portiere care isi propune sa fure inclusiv din clientii modelelor Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe.

Si nu doar prin designul atipic, dar extrem de atragator la caroseriei, ci si prin interiorul high-tech, care mizeaza pe o configuratie cu doua display-uri de dimensiuni generoase pentru afisarea tuturor comenzilor si, in acelasi timp, accesarea celor mai multe dintre comenzi. Interesanta este, de altfel, si gama de motorizari.

Intr-o alta ordine de idei, clientii vor avea de ales intre un benzinar PureTech si doua diesel-uri BlueHDi, care dezvolta puteri maxime cuprinse intre 130 si 225 CP. Cu exceptia versiunii entry-level, disponibila si in compania unei manuale, toate variantele de propulsie vor fi comercializate alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte.

De altfel, anumite voci sugereaza ca noul Peugeot 508 ar putea primi pana la sfarsitul acestui an inclusiv o configuratie indreptata spre performanta, cu motorul de 270 CP de pe 308 GTI. Pana a vedea deznodamantul zvonurilor respective, revenim la modelul standard si la primul test video cu concurentul lui VW Passat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2018