Masina care concureaza cu Dacia Duster a primit noua generatie. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care concureaza cu Dacia Duster a primit noua generatie. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care concureaza cu Dacia Duster a primit noua generatie
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, respectiva creatie va gazdui o larga varietate de unitati pe benzina, hibride si, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, 100% electrice.

Clubul destinat SUV-urilor cu pret accesibil este pe cale sa se imbogateasca cu o noua optiune, compania auto franceza Citroen anuntand, in cursul zilei de miercuri, lansarea urmatoarei generatii a popularului model de segment B C3 Aircross. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din vara anului 2024, vehiculul producatorului cu sediul in Hexagon ar trebui sa se remarce instant prin design-ul captivant al caroseriei cu cinci portiere, acolo unde primele fotografii oficiale scot la iveala inclusiv un plafon de culoare alba.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu blocurile optice fata si spate cu LED, aripile laterale conturate atent sau jantele cu cinci spite, confectionate din aliaj usor, pe cand pachetul de la interior va cuprinde instrumente de bord digitale, scaune cu functie de incalzire, sistem de infotainment cu display tactil in echipare, cu precizarea ca din cabina nu vor lipsi, important de mentionat, nici instalatia de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, volanul multifunctional, tapiteria realizata din piele artificiala, afisajul pe parbriz, statia pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile.

La momentul actual, gama de motorizari nu ramane, dintr-o oarecare perspectiva, decat un mare mister si o necunoscuta uriase, primele informatii oficiale limitandu-se la a dezvalui ca viitorii cumparatori vor putea alege intre trei solutii diferite. Intr-o alta ordine de idei, lista cu optiuni promite sa aduca in prim-plan, atat versiuni pe benzina, cat si variante hibride, configuratiilor anterioare alaturandu-li-se, extrem de interesant, o optiune 100% electrica, care are potentialul de a oferi o autonomie de peste 300 de kilometri, multumita unei baterii LFP.

Nota de plata a autovehiculului cu o lungime de aproximativ 4.39 de metri si pana la sapte locuri ar trebui sa porneasca, luand in calcul toti factorii, de la o suma mai mica de 20.000 de euro.

Prin urmare, viitorul Citroen C3 Aircross se anunta a fi un adversar de temut pentru actuala Dacia Duster, aceasta pornind de la 18.800 de euro.

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Citroen C3 Aircross
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2024