Nemtii s-au apucat de tunat Dacia Duster. Noi fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Nemtii s-au apucat de tunat Dacia Duster. Noi fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Nemtii s-au apucat de tunat Dacia Duster
  • Noi fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Lista cu imbunatatiri cuprinde inclusiv aripi laterale proeminente, care ar trebui sa gazduiasca jante mult mai mari decat cele standard, de fabrica.

Cunoscuti in special pentru proiectele de tuning bazate pe cele mai luxoase masini din gama Mercedes, Audi sau BMW, nemtii de la Prior Design si-au indreptat recent atentia catre actuala Dacie Duster. Pe care au modificat-o, mai intai, virtual.

Echipata cu spoilerele fata si spate agresiv stilizate, plus aripi laterale proeminente, printre altele, creatia cu pricina a inceput ulterior sa prinda contur si in lumea reala.

Ultimele fotografii oficiale date publicitatii arata cum nemtii de la Prior Design se apropie tot mai mult de obtinerea rezultatului dorit. Nu mai ramane, dupa cate se pare, decat ca respectiva Dacie Duster sa primeasca jantele care se impun.

Si daca tot veni vorba despre masina aflata in gama marcii de la Mioveni, aceasta a primit, recent, un facelift major, noua versiune fiind asteptata sa ajunga curand in showroom-uri.

Printre imbunatatirile specifice variantei in cauza se numara si o cutie automata in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj. Disponibila, daca mai era nevoie de precizat, doar impreuna cu motorizarea turbo de 1.3 litri si 150 de cai pe puntea fata.

Noua Dacia Duster Facelift va mai aduce cu sine, totodata, si mici modificari in ceea ce priveste unele detalii exterioare, dar si un display de opt inch pentru sistemul de infotaiment.

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Dacia Duster Facelift
mai multe